Geniet, maar laat je prikken met mate!

Plastic Fantastic niet echt jou ding? 

Botox en Fillers worden door veel mensen geassocieerd met een plastic fantastic look zoals we die veel zien bij vrouwen in Hollywood USA (denk bijvoorbeeld aan het programma: The real housewives of Beverly Hills). Hoe strakker, hoe emotielozer, hoe nepper, hoe beter. Tuurlijk smaken kunnen verschillen en sommige mensen zullen denken; “jazeker dat wil ik ook!! fantastisch toch?! Maar velen van ons zullen bij een plastic fantastic look denken; “alsjeblieft niet zeg, no way!”

Wij bij Doctors Inc delen de mening dat we juist GEEN plastic fantastic look willen creëren, maar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Een natuurlijk resultaat houdt in dat je wel botox en filler (injectable) behandelingen ondergaat, maar dat het niemand opvalt dat je iets hebt laten doen. Het enige dat mensen tegen je kunnen zeggen is; “Wow, wat zie jij er goed uit zeg!

Hoe kan het dan dat je een natuurlijke look behoudt en toch injectable behandelingen doet? Zoals alles in het leven, geldt ook hier de tekst; “Geniet, maar laat je prikken met mate!’’. Als je teveel botox of fillers gebruikt, ga je er nep uitzien. Denk aan alle veel te volle lippen, die zo op spanning staan dat ze bijna barsten als je er alleen al naar kijkt of een super strak gezicht zonder enige expressie door de botox. Bij alle injectable behandelingen is het belangrijk dat de arts goed naar iemands gezicht kijkt en beoordeelt hoeveel botox en fillers er nodig zijn en bepaalt waar deze geplaatst moeten worden. Dit is belangrijk om het gezicht in verhouding te houden en niet TE ver te gaan.

Als je ouder wordt krijg je nou eenmaal rimpels, deels komt dat door spieractiviteit maar ook door volumeverlies. Zo irriteren veel mensen zich aan de neuslippenplooi, deze plooi ontstaat doordat je volume verliest bij de wangen en de jukbeenderen, waardoor de huid gaat zakken en de neuslippenplooi dieper wordt. Door het oude volume wat je had te herstellen met wat fillers, oog je niet alleen frisser maar wordt de neuslippenplooi ook minder diep. De neuslippenplooi kan je dus op een elegante manier behandelen, zonder dat je er nep uit gaat zien.

Als je de neuslippenplooi zelf gaat opvullen wat ook kan, plaatst je volume met fillers net naast de neuslippenplooi. Het gevaar daarvan is echter dat als er teveel filler geplaatst wordt, je een soort apenmondje krijgt die te vol is en je er dus nep uitziet.

Het is dus zeker mogelijk om op een subtiele manier verjonging en verfrissing te creëren zonder dat het opvalt en het NEP wordt. Zo kun je bijvoorbeeld ook van die vervelende fronsrimpel afkomen door deze met botox te behandelen, zonder dat je er emotieloos uit gaat zien. Maar hoe kan je dan wel een beetje expressie behouden en toch de rimpels behandelen? Nou dat kan door een voor jou geschikte dosering botox te gebruiken en door overal kleine beetjes botox neer te leggen. De behandeling van de fronsrimpel zorgt ervoor dat je er weer fris uitziet en in sommige gevallen ook minder boos, zonder dat iemand gaat zeggen; “Omg, wat heb jij nou weer gedaan?!”

Kortom, wil je wat aan jezelf laten doen maar ben je aan het twijfelen over een injectable behandeling met botox of fillers? Is het enige wat je echt tegenhoudt, dat je er niet plastic fantastic uit wil zien?  Dan kan je NU stoppen met twijfelen want bij Doctors Inc zit je goed!. Wij vinden het belangrijk om jouw natuurlijke schoonheid met behulp van minimale ingrepen en persoonlijke aandacht naar buiten te brengen. Bij ons vind je dus geen opgepompte lippen die passen bij plastic fantastic barbies.

Dus wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Maak dan een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.

Meer weten over de Doctors Inc. injectable behandelingen?

Doctors Inc. Filler behandelingen en prijzen

Doctors Inc. Botox behandelingen en prijzen

Maak gerust een afspraak. Tijdens een vrijblijvend consult informeren we je graag verder over de behandeling en kosten.