Heb jij je zonnebrand al in huis om je huid optimaal te beschermen tegen zonnebrand?

Wat veel mensen niet weten is dat je zelfs achter het zitten van glas kunt verbranden. Het is daardoor belangrijk om dus altijd en overal te smeren en het liefst iedere twee uur. Omdat niet iedereen zin heeft om over make-up te smeren heeft Singuladerm een poeder ontwikkeld met daarin de factor 50 zodat je mooi en beschermd de zon in kan. Je kunt dit zorgeloos herhalen zonder dat je opgebrachte make-up te vervaagd.

Omdat ik weet wat de zon allemaal kan doen met de huid, smeer ik mezelf ook altijd erg goed in met zonnebrandcrème. Dat je door de zon een mooi kleurtje krijgt is algemeen bekend maar eigenlijk is dit een tegenreactie op teveel stralen en juist helemaal niet goed. De zon veroudert je huid sneller in de vorm van rimpels en pigment.  Daarnaast wordt je huid ook minder veerkrachtig. Dit is een proces wat langzaam plaatsvindt.

Veel mensen zien het nut van een zonnebrandcrème onvoldoende in en vinden het product onhandig in gebruik.

Chemische filters staan bekend als de boosdoeners door de generatie van vrije radicalen en hun cytotoxische effect wat vaak leidt tot irritaties. Het nadeel van fysische filters is dat ze een witte waas achterlaten.

Een interessant feit is dat 50 tot 80% van de schade aan de huid door de zon plaatsvindt voor je 21e levensjaar. Bij doctors-inc werken we met Singuladerm. Dit merk heeft een speciale zonnelijn genaamd “XpertSUN” XpertSUN begeeft zich hiermee op het fotodermatologische gebied en profiteert van de fotodermische filters om een product op de markt te zetten met een absoluut minimale hoeveelheid chemische filters maar met een perfecte synergetische werking van fotobiologische filters.

Meer weten over hoe je deze zomer voor je huid kan zorgen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos consult.

Geintereseerd in deze producten?

Maak gerust een afspraak. Tijdens een vrijblijvend consult informeren we je graag verder over de behandeling en kosten.

Dit bericht is ook beschikbaar in: English