Iedereen wordt ouder, wat helaas gepaard gaat met verslapping van de huid. Collageen en elastine worden geleidelijk aan afgebroken waardoor de huid verslapt. Met een gezonde levensstijl kun je dit natuurlijk zoveel mogelijk uitstellen, maar uiteindelijk worden de eerste tekenen van verslapping van de huid toch zichtbaar. Vind je een operatie (nog) te ingrijpend? En kunnen injectables je probleem niet  (helemaal) oplossen? Geen zorgen, het kan ook anders! Er bestaat nu een innovatieve mes- en naaldloze behandeling op gebied van gezichtsverjonging: Ultherapy.

Wat is Ultherapy?

Ultherapy is een behandeling die je huid lift op een niet-chirurgische wijze. Deze behandeling zorgt voor het liften van de huid. De Ultasound behandeling stimuleert namelijk de aanmaak van nieuw collageen en elastine diep in de cellen van de huid. Zo is een onderkin of een slappe huid van het decolleté verleden tijd.

Hoe werkt het?

Ultherapy werkt met geluidsgolven wat ultrasound wordt genoemd. De ultrasound golven zorgen ervoor dat cellen zeer snel vibreren. De ultrasound energie in combinatie met warmtegolven, bereikt diepe weefsellagen onder het huidoppervlak. De energie lokt een natuurlijke genezingsreactie uit die in de loop van de tijd de aanmaak van nieuw, gezond, sterk collageen stimuleert.

De toename van nieuw collageen zorgt voor een stevigere en gladdere huid waardoor je (weer) een jeugdige en stralende uitstraling krijgt.

Na 3 tot 4 maanden zijn de resultaten van de behandeling zichtbaar. De behandeling duurt tussen de 15 minuten en 1,5 uur. De behandelingsduur is afhankelijk van het gebied wat behandeld wordt.

Wat zijn de behandelingsgebieden?

Ultherapy wordt gebruikt voor de volgende gebieden:

  • wenkbrauwlift
  • strakkere kaaklijn
  • halsverstrakking
  • decolleté

Wil je meer informatie over de Ultherapy behandeling? Of wil je een consult of afspraak inplannen? Neem dan contact op met onze kliniek of één van onze shop in shops. Onze huidtherapeute informeert je graag verder over de mogelijkheden.

Meer informatie over deze innovatieve behandeling vindt je ook op: www.ultherapy.com

u6 Ultherapy - hals underk ubrow

Dit bericht is ook beschikbaar in: English