Zomer uit je bol

Voor velen is de zomer langzaam aan op het einde. Ik mag gelukkig nog gaan genieten van een, al zeg ik het zelf, welverdiende vakantie! Uiteraard heb je je goed ingesmeerd de afgelopen maanden. Iets wat jullie natuurlijk altijd doen, meerdere keren per dag. Ook na de zomer is het belangrijk je huid goed te beschermen. Tijdens de mooie maanden, ook al heeft het ook heus veel geregend, bouwt onze huid pigment op om ons te beschermen tegen de felle zon. Dat mooie kleurtje heeft dus een functie en laat dus zien dat je je eigenlijk helemaal niet goed hebt ingesmeerd. Maar mooi is het wel…

Daarnaast gaat je huid droger worden en wordt de bovenste laag toch wat doffer en dikker om je nog meer te beschermen. Na de zomer is het dan dus ook een mooi moment om je huid weer wat meer in de watten te gaan leggen.

Hoewel we bij Doctors Inc het hele jaar door peelings doen, en dan met name de gecombineerde fruitzuur-peelings, is het na de zomer vaak tijd voor een wat stevigere peel om de huid weer winterklaar te gaan maken. Veelal maken we dan gebruik van de Doctors Inc signature Peel of de TCA peeling.

In tegenstelling tot de fruitzuur peel gaan we je huid hiervoor eerst goed voorbereiden en na de behandeling ga je vervellen, zodat er weer een fris en gezond huidje onder de velletjes vandaan komt. Die vervelende pigmentvlekjes die in de zomer zijn ontstaan kunnen we zo wat laten verbleken, helemaal als we het gaan combineren met de pigment-producten van de Singuladerm lijn. Om de behandelingen helemaal af te toppen adviseer ik ook vaak het Vitaglow-infuus om tijdens een peeling te doen, je ligt immers toch in de behandelstoel. Het actieve ingrediënt van de Vitaglow is gluthation, één van de sterkste antioxidanten, welke ervoor kan zorgen dat schade ontstaan aan de huid door vrije-radicalen deels kan worden hersteld. Daarnaast kan het de huid ook egaler maken.

Om na de zomer weer helemaal in een goede huid-conditie te komen kun je uiteraard een afspraak maken voor een vrijblijvend consult. Dan bespreken we de opties en maken we een mooi plan voor je!

Maak gerust een afspraak. Tijdens een vrijblijvend consult informeren we je graag verder over de behandeling en kosten.