DOCTORS INC. ACADEMY

Doctors Inc. Academy is een onafhankelijk Nederlandse instituut voor BIG geregistreerde artsen die zich willen bekwamen in cosmetische geneeskunde en injectietechnieken. Daarnaast heeft de Visitatie- en Registratiecommissie van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) Doctors Inc. gevisiteerd en erkend als officiële opleidingskliniek voor de tweejarige opleiding tot cosmetisch arts.

  • ONAFHANKELIJK OPLEIDINGSINSTITUUT

    Doctors Inc. Academy is onderdeel van Doctors Inc., de specialist op het gebied van medisch cosmetische behandelingen, en opereert onafhankelijk van de farmaceutische industrie. Onze Academy biedt artsen niet-commerciële cursussen en masterclasses aan. Onze trainers van Doctors Inc. Academy hebben een sterke affiniteit met lesgeven en zijn actief betrokken bij de verdieping van kennis op het gebied van cosmetische geneeskunde, op nationaal en internationaal niveau.

  • EEN OFFICIËLE OPLEIDING TOT COSMETISCH ARTS

    Binnen de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) zetten we ons in om, in samenwerking met de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie), de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en venerologie (NVDV) en andere medisch specialistische verenigingen die zich bezig houden met cosmetische ingrepen, een internationaal curriculum voor de officiële opleiding tot cosmetisch arts te realiseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het lesmateriaal van Doctors Inc. Academy.

MASTERCLASSES

VERRUIM JE KENNIS 

Doctors inc. Academy biedt verschillende masterclasses aan die zich elk richten op een specifieke indicatie. Een masterclass neemt meestal een halve of een hele dag in beslag. Ook bespreken we de meest recente ontwikkelingen, en wisselen de cursisten hun eigen ervaringen en bevindingen uit.

POPULAIRE MASTERCLASS ZIJN: 

De liquid facelift behandeling en werken met niet-traumatische canules

AANBEVOLEN MASTERCLASS ZIJN:

Neuzen en perfectie van lippen, om net het onderscheiden te kunnen maken tussen een mooi en een geweldig resultaat.

WORKSHOPS

CONGRESSEN & INTERNATIONALE WORKSHOPS

Doctors Inc. artsen zijn veel gevraagde sprekers op diverse wetenschappelijke congressen. Jani van Loghem, cosmetisch arts, Chef de Clinique en oprichter van Doctors Inc. is als Key Opinion Leader op het gebied van de medische esthetiek iedere maand aanwezig op internationale Congressen en workshops binnen en buiten Europa.

FARMACEUTISCH GESPONSORDE ACTIVITEITEN

Doctors Inc. werkt regelmatig mee aan gesponsorde workshops. Deze workshops worden georganiseerd door farmaceutische bedrijven en tijdens de workshop worden uitsluitend producten gebruikt die door het betreffende farmaceutische bedrijf worden verkocht.

Doctors Inc. organiseerde in samenwerking met Merz Aesthetics het ‘Train the Trainers programma’, in deze workshop werden de producenten van Radiesse, Glytone en Bocouture gedemonstreerd. Ook andere farmaceutische bedrijven waaronder Allergan, de producent van Botox, Vistabel en Juvederm, en Sudco,  de producent van voorverpakte Botuline toxine spuit-naald-combinaties, werken met Doctors Inc. samen.

GEAVANCEERDE CURSUSSEN

GEAVANCEERDE FILLERS CURSUS

Ook de geavanceerde cursus ‘dermale vulmiddelen’ van Doctors Inc. neemt twee dagen in beslag. In het theoriegedeelte behandelen we de diepgaande aspecten van de anatomie; gevarenzones, veroudering, bloedvoorziening, innervering en vetcompartimenten.

Daarnaast besteden we aandacht aan schoonheid. Wat is schoonheid nu eigenlijk? En tot slot bespreken literatuur en ervaringen uit de praktijk. Het praktijkgedeelte van de cursus richt zich op radiale liprimpels, marionetlijnen, pre-jowl sulcus, horizontale kinrimpel, kinaugmentatie, temporale region, jukbeenaugmentatie, wangen, mandibula augmentatie, neus, traangootjes & infraorbitale regio, voorhoofd, hals en decolleté.

GEAVANCEERDE BOTULINE TOXINE CURSUS

In deze bijscholing bespreken we de meest recente ontwikkelingen van Botuline toxine, daarnaast wisselen de cursisten hun eigen ervaringen en bevindingen uit. De geavanceerde Botuline toxine cursus neemt twee dagen in beslag. Het praktijkgedeelte is vooral gericht op het perfectioneren van basistechnieken en de behandeling van de onderste helft van het gezicht. We raden hierbij aan om zelf een behandeling te ondergaan, of een model te nemen. Geef tijdig aan of je een model hebt, indien nodig kan Doctors Inc. een geschikt model  voor je zoeken.

Dit bericht is ook beschikbaar in: English