VEILIGHEID IN DE KLINIEK

In de kliniek maken we uitsluitend gebruik van lichaamseigen producten en producten die door het lichaam makkelijk kunnen worden afgebroken. Alle producten (fillers en botuline toxine) die we gebruiken hebben een Amerikaanse FDA goedkeuring en/of CE markering (EU Consumenten Veiligheidsmarkering).

Daarnaast zijn alle cosmetisch artsen van Doctors Inc. lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Dit betekent dat ze voldoen aan de strengste kwaliteitseisen op het gebied van de cosmetische geneeskunde.

Onze Oculoplastisch chirurg is lid van de het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG). Dit garandeert een uiterst zorgvuldige aanpak en een nauwkeurige kennis van zaken. Onze lijnen naar specialistische zorg zijn kort en we beschikken over een goede achterwachtregeling zodat continuïteit van zorg dag en nacht beschikbaar is.

VEILIGHEID IN DE SALON

In de Salon gebruiken we alleen producten en apparaten die zorgvuldig getest, effectief en veilig bevonden zijn. De huidtherapeut beschikt over ruime ervaring, benodigde diploma’s voor dermatologie, camouflagetherapie, microdermabrasie, elektrische- en IPL ontharing. Uiteraard is onze huidtherapeut lid van de branchevereniging ANBOS. Daarnaast is ze door onze artsen getraind in het toedienen van lichte peelings en laserbehandelingen. De huidtherapeut werkt bij Doctors Inc. nauw samen met onze artsen.

DOCTORS INC. IS LID VAN

Dit bericht is ook beschikbaar in: English