DOCTORS INC. CORPORATE MERKEN

Doctors Inc. is erkend voor de hoge kwaliteitsstandaard die het hanteert, is in constante evolutie om merken en concepten te ontwikkelen die geschikt zijn voor alle clienten, onafhankelijk van hun leeftijd, profiel of woonplaats. Alle concepten bieden op zijn minst minimaal invasieve injectables en huidverbetering aan en daarnaast bieden eigen klinieken non-invasieve en invasieve behandelingen aan in een zorgvuldig ontwikkelde omgeving om een volledige kwaliteits ervaring aan onze clienten te bieden.

Clinic – Salon door Doctors Inc. is een holistische benadering van schoonheid. Aangedreven door Doctors Inc. is dit merk gespecialiseerd in injectables, huidverzorgende behandelingen, invasieve behandelingen en geselecteerde plastisch chirurgische ingrepen. Onze eerste locatie, gebaseerd op Falckstraat in het centrum van Amsterdam houdt, naast de behandeling en de operatiekamers, de Doctors Inc. Academy, waar we geavanceerde trainingen bieden aan artsen uit de hele wereld.

Face Body Bar door Doctors Inc. biedt kliniek en salon diensten gespecialiseerd in injectables, huidverzorging, innovatieve en zeer effectieve niet-invasieve gezichts- en lichaamsbehandelingen. Face Body Bar biedt signature treatments voor zowel mannen als vrouwen. Aangedreven door de Doctors Inc. kwaliteit, is dit merk voorzien van een infuus ruimte, een ruimte waar infusies worden aangeboden in een high-end sportieve en zakelijke omgeving. Verder is Face Body Bar het Expertisecentrum in Nederland voor Ulthera en Cellfina. Onze eerste locatie is gevestigd op de Zuidas, Amsterdam.

De Shop in Shops door Doctors Inc. zijn gevestigd op geselecteerde schoonheid gerelateerde concepten zoals spa’s, schoonheidssalons en all-round schoonheid concepten waarin een behandelkamer is ingeschakeld met de Doctors Inc. uitstraling en klinische normen. Hier worden injectables en gespecialiseerde behandelingen voor de huid aangeboden. Momenteel hebben we 7 locaties. Ons doel is om hoogwaardige behandelingen in een goede klinische omgeving te bieden. Voor de uitbreiding van het merk verwelkomen wij high-end bedrijven met betrekking tot de sector schoonheid in Nederland om met ons in contact te komen.

Dit bericht is ook beschikbaar in: English